Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna martie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna martie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet/ Adcon, Siemens Enterprise Communications – Unify/ Atos, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes/ Exalead, Ericsson, Cisco, LANCOM, Dialogic si Media5 Corporation.

 

Beia Consult a participat in aceasta luna la conferinta Aerapa in Sovata, Romania. Conferinta organizata de Universitatea Babes-Bolyai a fost dedicata Zilei Mondiale a Meteorologiei si a avut urmatoarele teme: monitoringul mediului aerian si hidric, riscurile climatice si hidrice, impactul schimbarilor climatice si multe altele. De asemenea, compania a participat la a 2-a editie a conferintei Agricultura de Precizie tinuta in Bucuresti si organizata de TMT PR cu ajutorul USAMV Bucuresti, USAMV Cluj si in parteneriat cu Agro TV. Evenimentul este o platforma unica in Romania pentru dezbaterea agriculturii de precizie si un loc unde actorii implicati in realizarea si implementarea agriculturii viitoare vin sa discute si sa propuna solutii inovative, care sa genereze profit pe termen mediu si lung.

 

Kipp & Zonen, o companie care face parte acum din OTT Hydromet, a lansat un nou sistem de monitorizare a murdaririi panourilor fotovoltice numit DustIQ. Trei factori mari (cu exceptia aspectelor hardware) determina performanta parcului fotovoltaic: iradierea, temperatura si murdaria. DustIQ masoara in timp real nivelul de murdarie care poate fi tradus in pierderea de putere. Acest lucru permite personalului de operare si intretinere a instalatiei sa cunoasca momentul atingerii unui nivel critic de murdarire si a devenit necesara inceperea procedurii de curatare. Ingrosarea panoului de sticla este una dintre problemele majore ale pietei energiei solare care duce la pierdere in eficienta si reduce rata de performanta.

 

Atos, lider global in domeniul transformarii digitale si SIEMENS, un lider mondial in domeniul ingineriei au anuntat consolidarea strategiei de cooperare si a planurilor de accelerare a afacerilor comune pana in anul 2020 printr-un plan ambitios de dezvoltare a pietei si de consolidare a programului comun de inovare si investitii. Acest lucru va sprijini in continuare cooperarea strategica a SIEMENS si Atos IoT MindSphere-Codex, precum si cooperarea pe piata.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat lansarea a Aspect AI Assistant Suite la conferinta anuala HIMSS. Noile solutii sunt aplicatii end-to-end care automatizeaza serviciul omni-channel si comunicarea bidirectionala intre comanii si consumatori si utilizeaza tehnici de AI, cum ar fi chat-uri de intelegere a limbajului natural (NLU) si voicebots.

 

Panasonic si Nomura Real Estate vor deschide orasul inteligent Tsunashima Sustainable Smart Town in Yokohama. Noul cartier in stil urban marcheaza finalizarea unor cladiri noi, inclusiv un complex inteligent de condominiu, o facilitate comerciala inteligenta si piata Tsunashima SST – unde se afla centrul de management al orasului si un camin pentru studenti internationali.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a anuntat ca Kärcher, lider mondial in furnizarea de tehnologii de curatare, a adoptat platforma 3DEXPERIENCE pentru a-si digitaliza procesele existente in intreaga lume si a fi primul pe piata cu sisteme, produse si servicii de curatare eficiente si pentru conservarea resurselor.

 

Ericsson a fost selectat de AT&T pentru a ajuta in mod fiabil la obtinerea unei codari UHD de inalta calitate pentru a-si imbunatati acoperirea la un turneu de golf, dupa succesul obtinut in luna februarie. Implementarea include, de asemenea, modulul inovator HEVC Encoder al Ericsson Media Solutions, care ofera o tehnologie de compresie de inalta performanta pentru a permite livrarea continutului de catre AT&T pe mai multe dispozitive.

 

Cisco, Universitatea din Strathclyde si o retea de 32 de organizatii din UK ajuta la abordarea divizarii digitale in Marea Britanie cu o retea 5G pentru comunitatile rurale. Proiectul va avea ca scop crearea unui sistem complet de testare rurala 5G pentru incercarea de noi tehnologii wireless si retea, partajarea spectrului, noi aplicatii si servicii, stimularea noilor modele de afaceri – toate concentrandu-se pe testarea si demonstrarea unor abordari inovatoare pentru asigurarea accesibilitatii si a conectivitatii 5G in zonele rurale greu accesibile.

 

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat isi extinde gama de switch-uri cu LANCOM GS-2310. Comutatorul Gigabit cu 8 porturi este ideal pentru crearea de retele in IMM-uri, lanturi de magazine si cladiri de birouri. Poate fi gestionat si configurat conventional prin mijloace manuale sau prin contul Lancom Management Cloud.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a fost selectat de catre SI Wireless LLC pentru a oferi o suita de solutii software bazate pe Dialogic PowerVille Voicemail, care include casete dinamice de mesagerie vocala si vizuala si clienti mobili. Solutia PowerVille ofera un mediu complet de furnizare a serviciilor si posibilitatea de creare de servicii, utilizand serverul media Dialogic PowerMedia XMS care este foarte scalabil si permite distribuirea in timp real a comunicatiilor multimedia.

 

Dupa succesul editiilor anterioare, Media5 Corporation promoveaza sesiunile de instruire Mediatrix DGW si SBC de la sediul sau in Sherbrooke, Quebec, Canada, la sfarsitul primaverii. Partenerii sunt invitati sa participe la cursul de instalare, configurare si depanare pentru SIP Trunks si Hosted Services ce includ produse Mediatrix. In perioada 7-10 mai 2018, participantii isi vor dezvolta abilitatile tehnice si cunostintele SIP pentru a imbunatati satisfactia clientilor.

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro