Despre Noi

BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL este unul dintre principalii furnizori de echipamente de telecomunicaţii din România, având o experienţă de 24 de ani în mai bine de 10.000 de proiecte pentru centrale telefonice, reţele de centrale telefonice, reţele de comunicaţii voce-date, soluţii de comunicaţii avansate.

Începând cu anul 1991, specialiştii noștri au fost şcolarizaţi periodic de către diviziile ALCATEL BUSINESS SYSTEM și SIEMENS pentru a realiza lucrări de consultanţă, proiectare, instalare, asistenţă tehnică şi service pentru echipamente de comunicaţii la standarde europene de calitate.

Produsele pe care le oferim sunt adaptate perfect necesităților de comunicație din mediul business, independent de ordinul de mărime, acoperind totodată şi sectorul comunicaţiilor pentru locuinţe. Toate echipamentele (centrale telefonice, telefoane) sunt fabricate în Comunitatea Europeană, având avize ISO 9001 şi se află în permanenţă într-un stoc suficient pentru a putea răspunde cu maximă promptitudine solicitărilor clienților noștri.